2-3 Mayıs 2017 Tarihlerinde İstihdam Platformu ve Bahar Şenlikleri Düzenlenmiştir.

Akdeniz Üniversitesi Finike Meslek Yüksekokul tarafından ‘2017 Yılı İstihdam Fuarı ve Bahar Şenlikleri’ düzenlendi.

Akdeniz Üniversitesi Finike Meslek Yüksekokulu yerleşkesinde iki gün süren etkinliklerde; İstihdam Fuarı kapsamında oteller tarafından stant açıldı. Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencilerine yönelik ‘Alternatif Turizm’ paneli, Bahçe Tarımı Programı öğrencilerine, ‘Türkiye’de Tarım Sektörüne Bakış’ paneli gerçekleştirildi.

Bahar şenlikleri kapsamında ise halat çekme yarışması, penaltı turnuvası, survivor, basketbol üçlük atış turnuvası, öğrenci tiyatro gösterisi gerçekleştirildi. Etkinliklerde, ayrıca öğrencilerin düzenlediği müzik dinletisi programa renk kattı. Finike Meslek Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç.Dr. Önder Kabaş, panelistlere, öğretim görevlilerine, idari personel ve etkinliklerin düzenlenmesine katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

Linklerimiz