Finike Meslek Yüksekokulu 4. Geleneksel Bahar Kahvaltısı(15 Mayıs 2016)

Yüksekokulumuz tarafından düzenlenen Bahar Kahvaltısı etkinliğinin bu yıl 4’üncüsü yapıldı.
Adrasan Avrupa- Akdeniz Gençlik Eğitim ve Dinlenme Tesisi’nde gerçekleştirilen Finike MYO 4’üncü Bahar Kahvaltısı’na Kaymakam Mesut Yakuta, Cumhuriyet Başsavcısı Koray Kesgin, İlçe Emniyet Müdürü Cemil Doğan, Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Beykan Çizel, Finike MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. M.Göksel AKPINAR, Finike Eğitim Vakfı üyeleri, öğretim görevlileri ve eşleri katıldı.
Yüksekokul Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. M.Göksel AKPINAR, kurum içi ve kurum dışı iletişimi, kaynaşmayı sağlamak amacıyla etkinliği düzenlediklerini belirterek, “Bundan sonraki süreçte de iletişim ve kaynaşmayı sağlayacak aktiviteleri geliştirmeyi önemsiyoruz” dedi.