Finike Meslek Yüksekokulu 8′ inci Mezuniyet Töreni (18 Mayıs 2017)

Finike MYO yerleşkesindeki törene; Kaymakam Bahattin Alp Arslanköylü, Garnizon Komutanı Personel Yarbay Erol Möngü, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yakup Alagözoğlu, Emniyet Müdürü Cemil Doğan, Yrd. Doç. Dr. Önder Kabaş, akademik kadro, öğrenciler ve aileler katıldı. Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı öğrencisi Bayram Durmuş Özkan, 2016-2017 okul birincisi oldu.

Törende konuşan Kaymakam Bahattin Alp Arslanköylü, öğrencilerin mezuniyet sevincini paylaşmaktan mutluluk duyduğunu belirterek başarılar diledi. MYO Yrd. Doç. Dr. Önder Kabaş da, “Bize emanet edilen öğrencilerimizi mezun etmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Mezuniyetiniz bir son değil, hayatınız için yeni bir başlangıç. Yolunuz açık olsun” dedi.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri ve bölüm hocaları tarafından mezun olan öğrencilere belgeleri verildi. Öğrenciler daha sonra havai fişek gösterileri ve müzik eşliğinde kep fırlattı. Ziraat Odası Başkanı Halil Sarıçobanoğlu, dereceye giren öğrencilere çeyrek altın hediye etti.