İstihdam Platformu ve Bahar Şenlikleri (3-5 Mayıs 2016)

Yüksekokulumuzun 2’nci İstihdam Platformu etkinlikleri kapsamında, otel işletmecileri yerleşke içinde stantlar kurarak, Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü öğrencilerinin iş başvurularını kabul etti. Sportif faaliyetlerin de gerçekleştirildiği etkinlikler 3 gün sürdü.

Etkinlikler kapsamında Kaş Setur Marina Müdürü Tuncay Özses, Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Satıcı, Altın Fide Üretim Müdürü Ebru Çatan, Finike Ziraat Odası Başkanı Halil Sarıçobanoğlu ve Akdeniz Üniversitesi Finike MYO öğretim üyesi Yard. Doç. Dr. İlhami Tozlu, yüksekokul öğrencileri ile söyleşi gerçekleştirdi.

Finike MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. M. Göksel AKPINAR, yüksekokulda geleneksel hale getirilen İstihdam Platformu programına katkı sağlayan akademik ve idari personele teşekkür etti.